Click here to open

Foam Lab

Foam Lab is Foam's eigen inhouse team van denkers & makers. Foam Lab is een traineeship voor jonge professionals en biedt relevante werkervaring binnen het museum. Het team bestaat uit acht jonge, net afgestudeerde creatieven met verschillende achtergronden, variërend van modeontwerpster tot fotograaf en van grafisch ontwerper tot planoloog. Foam Lab werkt in, voor en samen met Foam om het museum van binnenuit te vernieuwen!

 

De zesde lichting Foam Lab is in september gestart en blijft acht maanden lang aan het museum verbonden. In deze periode, werkt het team aan drie opdrachten die ze van concept tot uitvoering realiseren. Volg de belevenissen van Foam Lab via Facebook en Instagram.

 

Team Foam Lab 2014
Dit zijn de leden van Foam Lab 2014. Van linksboven met de klok mee: Anneroos Ribbers (Art Director), Bram Prins (Fotograaf), Coco Plooijer (Planoloog & Sociaal Geograaf), Lisa Konno (Modeontwerpster), Marius Schwarz (Grafisch Ontwerper), Maurits Rozema (Grafisch Ontwerper), Sarah van den Bosch (Kunst & Educatie) en Tijmen Dalhuijsen (Historicus).


Lees hier meer over de leden van Foam Lab 2014

 

Foam Lab wordt ondersteund door het Gieskes-Strijbis Fonds.

Team Foam Lab 2014

collage1

.

collage2