Click here to open

About FoamVacature Content Marketeer

Vacature Content Marketeer

Als content marketeer bij Foam inspireer jij de bezoekers, lezers en volgers en zet je dit om in een bijdrage aan de resultaten van de organisatie. Je doet dit met relevante content in de vorm van nieuwsbrieven, social media posts en online campagnes waar jij de regie over voert. Je managet de diverse Foam-communities en zorgt ervoor dat deze betrokken blijven en verder groeien. Jij speelt een sleutelrol in het proces om geïnteresseerden te vinden en te verbinden.

Stagiair Marketing & Communicatie Foam Magazine

Stagiair Marketing & Communicatie Foam Magazine

Foam Magazine zoekt per april 2015 een marketing communicatie stagiair, full time voor 6 maanden. Heb jij een passie voor marketing en (online) communicatie? Hou je van  fotografie en werk je graag in een dynamische en creatieve omgeving? Dan is deze stageplaats je op het lijf geschreven.

Stagiair Online Marketing

Stagiair Online Marketing

Per augustus 2015 zijn wij op zoek naar een stagiair voor de afdeling Online. Ben jij iemand die bekend is met het tempo van online? Heb je interesse in digitale media, social networking en online communicatie? Dan is deze stageplek iets voor jou.

Stagiair Communicatie

Stagiair Communicatie

Per juli/augustus 2015 zijn wij op zoek naar een stagiair voor de afdeling communicatie (Bij voorkeur: fulltime voor 6 maanden)

Stagiair Tentoonstellingen

Stagiair Tentoonstellingen

Per 1 juli 2015 zijn wij op zoek naar een stagiair tentoonstellingen (fulltime voor minimaal 6 maanden)

Stagiair Educatie

Stagiair Educatie

Per juli/augustus 2015 zijn wij op zoek naar een stagiair voor de afdeling Educatie (voor 6 maanden, 4 of 5 dagen per week).

  Showing1 - 6of 6